Siyaset

Kaşıkçı; fitne çıkartanlar amaçlarına ulaşamayacak!

MHP eski kadın kolları başkanı ve geçmiş dönem 2.Sıra Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı hakkında çıkan haberler sonrası açıklama yaptı.

13 Aralık 2023 Saat: 11:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 99 kez okunmuştur

Kaşıkçı; fitne çıkartanlar amaçlarına ulaşamayacak!
Kaşıkçı; fitne çıkartanlar amaçlarına ulaşamayacak!

MHP eski kadın kolları Başkanı Yudum Kaşıkçı, hakkında çıkan haberler sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Kaşıkçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Basında geçen, Genel Merkezimizin aldığı bir karardan rahatsız olduğum haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Asılsız haberi yapan yayın organı ve kişilerle hukuki sürecimi başlatmış bulunmaktayım. Bu haberler, küçük siyasi planları çerçevesinde, beni ve partimi zor durumda bırakmak için maksatlı çıkarılan ahlaksız girişimlerin devamıdır. Dün olduğu gibi bugünde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin aldığı hiçbir kararı sorgulama gafletine düşmemiş biri olarak, gönül rahatlığı ile söylüyorum; Türkiye Yüzyılı hedefimizde ilerlemeye devam edecegiz. Siyasi emelleri için kargaşa çıkarmaya çalışan şer odakları, ne kadar fitne çıkarmaya çalışırsa çalışsın, amaçlarına ulaşamayacaklar! Beni polemiklerin içine çekerek siyasi emellerine ulaşmaya çalışan akıl yoksunu şahsiyetler şunu bilsin ki; suskunluğumuz edebimizden ve şiar edindiğimiz; Lider, Teşkilat, Doktrin anlayışımızdandır. Bu tarz kısır tartışmalar çıkartarak bizi hedefimizden saptıracağını sananlara inat, yerel seçimlerde Cumhur İttifakının başarısı için var gücümle çalışacağımı bildirir, tüm Kocaeli halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım.

Liderimizin baktıgı yere bakar, çizdiği yolda yürürüz!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑