Asayiş

Kayak merkezinde ölen kadının olayında yeni gelişme!

Kartepe ilçesinde bir kayak merkezinde ailesi ile hafta sonu tatili yapan ve şamrelle kayarken düşüp, hayatını kaybeden Tuğba Paloluoğlu hakkında yapılan suç duyurusu sonrasında savcılık soruşturma başlattı.

20 Ocak 2024 Saat: 17:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 86 kez okunmuştur

Kayak merkezinde ölen kadının olayında yeni gelişme!
Kayak merkezinde ölen kadının olayında yeni gelişme!

Yapılan başvuruyu kabul eden Körfez Savcılığı’nın talebi ile Tuğba Paloluoğlu’nun (50) olay sırasında yanında olan çocukları Murat ve Muhammed Paloluoğlu Derbent Jandarma Komutanlığı’nda ifade verdiler. İfade veren Murat ve Muhammed Paloluoğlu’nun, olayın nasıl meydana geldiğini, tel örgüde ki açıklığı ve müdahale edecek görevlinin olmaması nedeniyle de kendi çabalarıyla annelerini kurtarmaya çalıştıklarını anlattı. Paloluoğlu ailesi adına Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz’un bürosunun açılacak davaya müdahil olarak katılacağı öğrenildi. Dava açılması halinde aile kayak merkezi yetkililerinin sorumluluklarını yerine getirmemekle ve ihmal iddiasıyla hak arayışına girecekler.

KAZA GÜNDEM OLDU 

14 Ocak 2024 günü meydana gelen olayda, kayak merkezine hafta tatiline giden Tuğba Paloluoğlu, çocukları ve yeğenleri ile şamrelle kayak yaparken dengesini kaybedip düşmüş, bu sırada açıklık olan tel örgülerinde ötesine geçerek düşme sonucu boynunda ve kaburga kemiklerinde meydana gelen kırıklar, olay anında geçirdiği kalp krizi nedeniyle ağır yaralanmıştı. Olay sonrasında çocukları tarafından kurtarılan Tuğba Paloluoğlu, gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmış, tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑