Güncel

Kiptaş Çınar Evler hızla yükseliyor

İBB iştiraki Kiptaş ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle Arızlı Akpınar’da temeli atılan depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi Kiptaş İzmit Çınar Evler’in inşaatı hızla ilerliyor

9 Eylül 2021 Saat: 15:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 381 kez okunmuştur

Kiptaş Çınar Evler hızla yükseliyor
Kiptaş Çınar Evler hızla yükseliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen, yalnızca Kocaeli’ye değil Türkiye’ye de örnek Kiptaş Çınar Evler hızla yükseliyor. 28 Aralık 2020’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından temeli atılan Kiptaş İzmit Çınar Evler’de 8 ayda ciddi bir ilerleme kaydedildi.

 

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İBB Başkanı İmamoğlu ve Başkan Hürriyet’in başından beri yakından takip ettiği projenin son durumunu incelemek için Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, sık sık inşaat alanını ziyaret ediyor. İzmit’in dayanıklı yapı stokunun artırılması ve nitelikli, modern, ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak inşaatı devam eden Kiptaş Çınar Evler, tamamlandığında 4 blokta 143 konut ve 5 ticari birimden oluşacak. Yüzde 40’ı yeşil alandan oluşan Çınar Evler’de geniş yeşil alanlar, otopark ve spor alanları da bulunacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑