Güncel

Kiraz Çiçeği Korosu ilk konserini verdi

Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, ilk konserini verdi. Sevilen şarkılara salonu dolduran Körfezliler de alkışlarla eşlik etti.

1 Haziran 2023 Saat: 11:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 115 kez okunmuştur

Kiraz Çiçeği Korosu ilk konserini verdi
Kiraz Çiçeği Korosu ilk konserini verdi

Körfez’de kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, ilk konserini Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı konserde AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Şefler Selçuk Eker ve Murat Kiremitçi öncülüğünde hazırlanan koro üyeleri, ilk konserleri olmasına rağmen oldukça başarılıydı. Salondan da bol bol alkış alan koro üyeleri, hem solo hem de koro performansları ile beğeni topladı. Başkan Şener Söğüt de konser sonrasında koro üyelerine çiçek takdim etti.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Körfez’de kültür-sanat etkinliklerine devam edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Bu akşam koromuzun ilk konseri olmasına rağmen oldukça iyi performans sergilediler. Hepsini tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler bundan sonra da devam edecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑