Eğitim

Kocaeli bugün yağışlı, hafta sonu güneşli

Meteoroloji, 24 Haziran hava durumu raporunu yayımladı. Raporda Kocaeli dahil 61 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

24 Haziran 2022 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 388 kez okunmuştur

Kocaeli bugün yağışlı, hafta sonu güneşli
Kocaeli bugün yağışlı, hafta sonu güneşli

Meteorolojinin verdiği bilgiye göre, Kocaeli’de bugün yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığı 28 derece olacak. Hafta sonu parçalı bulutlu olacağı, en yüksek sıcaklığın 30 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor. Tahminlere göre önümüzdeki önümüzdeki hafta yağışlı başlayacak, sıcaklıklar 2-3 derece düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sel ve ani su baskınlarına karşı yurttaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere şöyle: "Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Kütahya, Denizli, Çankırı ve Diyarbakır çevreleri ile Eskişehir ve Ankara'nın kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Sakarya, Kocaeli, Isparta, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Burdur'un doğu, Antalya'nın iç kesimleri, Kars ve Erzurum'un kuzey, Tunceli ve Malatya'nın kuzeybatısında yerel kuvvetli olması bekleniyor."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑