Siyaset

Kocaeli Büyükşehir'e ilk aday adayı İYİ Parti'den

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüten Zekeriya Özak, bugün İYİ Parti İl binasına gelerek aday adaylığını açıklayarak dosyasını İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur'a teslim etti.

4 Aralık 2023 Saat: 12:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 123 kez okunmuştur

Kocaeli Büyükşehire ilk aday adayı İYİ Partiden
Kocaeli Büyükşehir'e ilk aday adayı İYİ Parti'den

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüten Zekeriya Özak, bugün İYİ Parti İl binasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu. Özak, dosyasını İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’a teslim etti.

"PARTİMİ TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Projelerinden bahseden Zekeriya Özak, “Böyle bir havada salonu dolduran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’ye hizmet aşkım var. Partim ismimle teveccüh ederse en iyi şekilde partimi temsil etmeye çalışacağım. Adaylığımız netleşirse kentin sosyal yapısına ve ekonomik yapısına dair projelerim var. Bu projelerimi ilerleyen günlerde açıklayacağım” dedi.

ZEKERİYA ÖZAK KİMDİR?

1966 yılında Siirt’te doğan Zekeriya Özak 1976 yılından beri Kocaeli İzmit’te yaşamaktadır. İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunu olan Özak, aynı üniversitede yüksek lisansını da gerçekleştirdi. Yüksek Mimar olan Zekeriya Özak evli ve 2 çocuk babasıdır. Özak bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak görev yaptı. 16 Şubat 2022 tarihinde İYİ Parti’ye katıldı ve 14 Mayıs seçimlerinde SKM Başkanlığı görevini yürüttü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑