Asayiş

Kocaeli’de büyük suç örgütü operasyonu...

Kocaeli merkezli iki ilde gerçekleştirilen suç örgütü operasyonunda 15 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda silah ele geçirildi.

19 Ocak 2024 Saat: 20:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 90 kez okunmuştur

Kocaeli’de büyük suç örgütü operasyonu...
Kocaeli’de büyük suç örgütü operasyonu...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri büyük bir suç örgütünü çökertti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, silah kaçakçılığının men ve takibine yönelik suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve silah ticareti yapma ve nakletme soruşturma iki ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 15 kişi gözaltını alındı.

Şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 7 adet ruhsatsız tabanca, 3288 adet değişik çap ve markalarda mermi, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, 216 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet kurusıkı tabanca, 18 adet şarjör, 3 adet namlu, 200 gram narkotik esrar maddesi 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Soruşturma sürecinde ve eş zamanlı operasyon neticesinde toplam 23 adet ruhsatsız tabanca, 3 bin 316 adet değişik çap ve markalarda tabanca fişeği, 35 adet tabanca şarjörü, 10 adet ruhsatsız av tüfeği, 216 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet kurusıkı tabanca, 18 adet şarjör, 3 adet namlu, 200 gram narkotik esrar maddesi 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑