Asayiş

Kocaeli’de zehir tacirlerine “narkogüç” operasyonu!

Aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOGÜÇ-46” operasyonunda 201 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

25 Ocak 2024 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 69 kez okunmuştur

Kocaeli’de zehir tacirlerine “narkogüç” operasyonu!
Kocaeli’de zehir tacirlerine “narkogüç” operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “NARKOGÜÇ-46” operasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOGÜÇ-46” operasyonunda, 221 kilogram uyuşturucu madde ve 2 milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 201 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya açıklamasında, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.

 Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca;

348 ekip, 1136 personel, 1 hava aracı ve 18 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Kayseri, Gaziantep, Konya, Ankara, Osmaniye, İzmir, Antalya, Kocaeli, Tekirdağ, Adana, Sakarya, Bilecik, Mersin, İstanbul, Şanlıurfa, Muğla, Adıyaman, Balıkesir, Isparta, Kahramanmaraş, Denizli, Erzincan, Samsun, Niğde, Bolu, Diyarbakır, Hatay, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Kırıkkale, Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Aksaray, Çorum, Elazığ, Manisa, Van, Bursa ve Ağrı olmak üzere 41 ilde "NARKOGÜÇ-46” Operasyonları düzenlendi. Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi, Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Gümrük Muhafaza ekiplerimizi gönülden tebrik ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız karalılıkla devam edecek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑