Spor

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye’nin köklü kulüplerinden Kocaelispor ile Sakaryaspor, Misli.com 2. Lig Play-Off finalinde TFF 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takım olmak için kozlarını paylaşacak. Kocaelispor, 2009-2010’dan beri TFF 1. Lig’den uzak, Sakaryaspor, 2011-2012’den

28 Mayıs 2021 Saat: 00:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 715 kez okunmuştur

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

 sonra tekrar TFF 1. Lig’e dönme hedefinde. Renktaş iki takımın çekişmeli mücadelesi futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

2 İl  Kocaelispor ve Sakaryaspor maçı öncesi geri sayıma geçti. Müzesinde 2 Türkiye Kupası bulunan, Süper Lig ’de oynadığı dönemlerde 4 büyük kulübün 'korkulu rüyası' olan Kocaelispor ile müzesinde 1 Türkiye Kupası yer alan, Türk futboluna Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Tuncay Şanlı gibi birçok yıldız oyuncu kazandıran Sakaryaspor, TFF 1. Lig biletini almak için karşı karşıya gelecek. Beyaz Grup’ta Manisa Futbol Kulübü, Kırmızı Grup’ta Eyüpspor’un doğrudan TFF 1. Lig’e yükseldiği Misli.com 2. Lig finalinde birbirlerine rakip olacak Kocaelispor ile Sakaryaspor en son 2010-2011 sezonunda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta birbirlerine rakip oldu.

Play-Off finalinde iki köklü kulüp Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. D-Smart’tan canlı yayınlanacak mücadeleyi Hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Kocaelispor - Sakaryaspor muhtemel 11'ler:

Kocaelispor: Bayram, Musa, Semih, Gökhan, Numan, Batuhan, Murat Cem, Benhur, İrfan, Mesut, Burak

Sakaryaspor: Oğuz, Canberk, Hakan, Burak, Ümit, Abdulaziz, Fatih, Muhammet, Azad, Çağrı, Ali Özgün

YÖNETİM Halil Umut Meler'de

Gelecek sezon 19 takımın yer alacağı TFF 1. Lig’de, 19. ve son takımın belirleneceği karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak ve TFF 1. Lig’e yükselecek son takım D-Smart ekranlarında belli olacak.

32 kez karşılaştılar

Süper Lig ’de 7 sezon birlikte yer alan iki ekip, bugüne kadar çeşitli liglerde 32 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda Kocaelispor’un 10, Sakaryaspor’un 12 galibiyeti bulunurken, 10 karşılaşma da berabere tamamlandı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑