Siyaset

Körfez Belediyesi için ilk bağımsız aday

Bir önceki yerel seçimlerde AK Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı olan birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak vazife yapan Mehmet Aydın Mutlu, Körfez Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

24 Ocak 2024 Saat: 16:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 103 kez okunmuştur

Körfez Belediyesi için ilk bağımsız aday
Körfez Belediyesi için ilk bağımsız aday

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine aday olmaya karar verdiğini belirten Mehmet Aydın Mutlu, ‘ Uzun zamandı sahalardayım. İnsanların büyük bir beklentisi var. Bu beklentilere karşılıksız kalmak istemedim. Daha önce aday adayı olduğum partide kapılarını kapatınca, bende bağımsız belediye başkan adayı olmaya karar verdim. Halka hizmet ve Hakk’a hizmet düsturu ile adaletli bir şekilde çalışacağıma, kamu malını çar-çur etmeyeceğime, en güzel hizmeti etmek için var gücümle çalışacağıma, adaletli olacağıma, Körfez’e hak ettiği hizmeti getireceğime ant içerim’ dedi.

Mehmet Aydın Mutlu kimdir?

1968 yılında Muş’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Muş’ta tamamladı, liseyi İstanbul Denizcilik Meslek Lisesi’nde tamamladı. Liseden sonra denizcilik mesleğine katıldı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 11 yıl Van Gölü Feribot İşletmesi’nde çalıştı, 1997 yılında Derince Limanı’nda çalışmaya başladı. 2014 yılında siyasette daha aktif olmak için emekliye ayrıldı. 2019 Seçimlerinde ise Ak Parti Körfez Belediyesi Aday Adayı oldu. Evli ve üç çocuk babası. 4 dönem üst üste memleketi Muş’tan milletvekili aday adayı oldu. AK Parti’de mahalle yöneticiliği, il delegeliği ve ilçe delegesi oldu. Belediye meclis üyesi adayı oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑