Güncel

Körfez’de 19 Mayıs coşkusu yaşandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de coşkuyla kutlandı. Kaymakamlık önünde düzenlenen törende Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından salonda gerçekleştirilen törenlerle devam etti.

19 Mayıs 2022 Saat: 15:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 255 kez okunmuştur

Körfez’de 19 Mayıs coşkusu yaşandı
Körfez’de 19 Mayıs coşkusu yaşandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de coşkuyla kutlandı. Gün boyu devam eden etkinlikler kapsamında ilk olarak Körfez İlçe Kaymakamlık önünde, Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Törene; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

ETKİNLİKLER DEVAM ETTİ
Atatürk Anıtı'na çelenk konulduktan sonra tören Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki program ile devam etti. Körfez İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Malkoç’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Hafta boyunca devam eden spor alanındaki müsabakalarda derece elde eden öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
‘Gençlik Adına Konuşma’yı da Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Ateş’in yapmasının ardından halkoyunları ekibi gösterilerde bulundu.Öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Hatırlıyoruz ve Hatırlatıyoruz’ sunumu ve Kurtuluş’a Yolculuk şiiri seslendirmesi ile salondan büyük alkış aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑