Güncel

Körfez’de parklar artık daha güvenli

Körfez Belediyesi, parklara yerleştirdiği güvenlik kameraları ile parkları daha güvenli hale getirmeye devam ediyor. Toplamda ilçe genelindeki 52 park parka güvenlik kamera sistemi yerleştirildi

23 Eylül 2021 Saat: 13:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 298 kez okunmuştur

Körfez’de parklar artık daha güvenli
Körfez’de parklar artık daha güvenli

Huzurlu, güvenli yaşam alanları oluşturmak, çocukların ve ailelerinin güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi 2021 yılı içinde; Beyzade, Kavacık, 15 Temmuz Şehitleri, Alaatin Yüksel, Gençlik, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Hacı Bektaş-i Veli Parkları’na ve Atatürk Anadolu Lisesi arkasında bulunan yeşil alana güvenlik kamerası takarak, toplamda 52 park ve 4 yeşil alanı daha güvenli hale getirdi.  

 

24 SAAT KAYIT ALTINDA Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, parklar modern hale getirilirken, çocuklar için daha güvenli olması amacıyla başlatılan kamera uygulamasıyla kamera sayısı da arttırıldı. Çalışmalar neticesinde alınan karar ile ilçenin farklı yerlerinde bulunan park ve bahçelerin hâkim noktalarına yerleştirilen güvenlik kameraları 7 gün 24 saat kayıt yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑