Güncel

Körfez Erzurumlular Derneği kendi binasına kavuştu

Körfez Erzurumlular Derneği, Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi’nde yer alan ve 7 yıldır kiracı olarak kullandıkları dernek salonunu satın aldı.

28 Ocak 2024 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 142 kez okunmuştur

Körfez Erzurumlular Derneği kendi binasına kavuştu
Körfez Erzurumlular Derneği kendi binasına kavuştu

Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir tarafından müjdeli haberin verildiği kahvaltılı buluşmaya, Erzurumlu olan İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, İYİ Parti’nin yine Erzurumlu olan SKM Başkanı Mete Gür ve yöneticileri, AK Parti’nin Erzurumlu olan Belediye Meclis Üyesi aday adayları Tugay Polat, Mehmet Sayım, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, çok sayıda konuk ve üye katıldı.

"2.5 milyon lira ödendi"

Kahvaltı sonrasında konuklara ve üyelere bilgi veren Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, “7 yıl bu binayı kullandıktan sonra satın almak nasip oldu. Bina sahipleri bizden bu süre içinde bedel almadılar ve satarken de gereken kolaylığı sağladılar. Erzurumlu iş adamlarının desteği ile 2.5 milyon lira ödendi, kalan 500 bin lirayı da yönetim ve üyelerimizin yardımı ile tamamlayacağız. Bu süreçte bize destek veren her kese teşekkür ederiz. Bundan sonra dernek binamızda yenilikler yapacağız ve gerektiği zaman üyelerimizin cemiyetleri içinde kullanacağız” dedi.

"Talip olan arkadaşlarımızı desteklemeliyiz"

Erzurumluların bir araya geldikten sonra her şeyi yapmaya güçleri olduğunu söyleyen İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, “Ben Vakfın kurucuları arasındayım. Derneğin kendi binasına kavuşması bize mutluluk verdi. Buraya parti rozeti takarak gelmedim, sohbet kahvaltısı için bir araya geldik. Erzurumlular olarak hangi siyasi partide olursa olsun göreve talip olan arkadaşlarımızı desteklemeliyiz” dedi.

Konuklara ikram etti

Daha sonra siyasi konuşma yapılmadan her kes duygu ve düşüncelerini aktardı ve çay eşliğinde sohbet edildi. Öğlen saatlerinde ise geleneksel hale gelen cağ kebabı ziyafeti verildi. Azmi Cihat Hatipoğlu’da cağ kebabının başına geçerek, hem soğuk havada odun sıcaklığıyla ısındı, hem de etin pişmesine yardım ettikten sonra konuklara ikram etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑