Güncel

Körfez İşçisine yüzde otuz zam!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, asgari ücrete yapılan artış sonrasında belediye çalışanlarının maaşlarına yönelik yapılan görüşmeler sonrası verilen zammı açıkladı. Başkan Söğüt, Yüzde otuz zam tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun” dedi.

19 Temmuz 2022 Saat: 14:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 270 kez okunmuştur

Körfez İşçisine yüzde otuz zam!
Körfez İşçisine yüzde otuz zam!

Körfez Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede, Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar arasında imzalanan ek protokolde; çalışanların günlük yevmiyelerine 60 TL, yemek, giyim ve yakacak tutarlarına ise %30 zam kararı imza altına alındı.

MÜJDEYİ BAŞKAN SÖĞÜT AÇIKLADI

Yapılan görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Söğüt, “İlçemize hizmet etme aşkıyla gece gündüz demeden çalışan, kıymetli mesai arkadaşlarımızın ekonomik refahı ve mutluluğu bizim için önemli. Çalışanlarımızı, işçi kardeşlerimizi önemsiyoruz. Bu sebeple, sendikamızla yaptığımız toplantı sonrasında çalışanlarımızın günlük yevmiyelerine 60 TL, yemek, giyim ve yakacak tutarlarına da %30 zam yaptık. Personelimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu, bereketli olsun” dedi. Sendika Başkanı Ertuğrul Çınar, verilen zamdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm çalışanlar adına Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑