Asayiş

Körfez'de işçi yanarak can verdi!

Körfez ilimtepe Mahallesi TOKİ şantiye alanı içinde yer alan ve 3 hafta önce de yine yangın çıkan işçi barakalarında tekrar yangın çıktı ve bu kez bir işçi yanarak öldü.

24 Ocak 2024 Saat: 14:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 164 kez okunmuştur

Körfezde işçi yanarak can verdi!
Körfez'de işçi yanarak can verdi!

Alınan ilk bilgilere göre Körfez ilimtepe Mahallesi TOKİ şantiyesinde saat 10.30 sıralarında işçi barakalarında duman yükselmeye başladı 3 hafta önce yine yangın çıkan barakalarda başlayan yangına Körfez Belediyesi İtfaiyesi müdahale ederek alevleri söndürdü. Bu sırada yapılan kontrolde yangın sırasında içeri malzeme almaya giren Mehmet Sadık Deval'in yandığı görüldü. Yapılan ilk muayene sonrasında talihsiz işçinin yanarak hayatını kaybettiği belirlendi ve şantiye alanı bir anda yas yerine döndü.

KARDEŞLERİ BAŞINDAN AYRILMADI 

İddialara göre 3 hafta önce de yine elektrik komutanından çıkan yangında gerekli tedbirler alınmadığı için tekrar elektrik kontağından alevlenmenin başladığı bu sırada içeride olan işçinin ise dumanın etkisiyle bayılınca kendisini kurtaramadığı tahmin ediliyor. Van'dan kardeşleriyle gelerek inşaatta çalışan işçinin cenazesi baraka önüne çıkartıldı ve kardeşleri basından ayrılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑