Siyaset

Körfez'de "Meclis Üyesi Aday Adaylığı Tanıtım Gecesi"

MHP Körfez İlçe Başkanlığı tarafından bugün Meclis Üyesi Aday Adaylığı Tanıtım Gecesi programı gerçekleştirildi.

16 Aralık 2023 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 81 kez okunmuştur

Körfezde Meclis Üyesi Aday Adaylığı Tanıtım Gecesi
Körfez'de "Meclis Üyesi Aday Adaylığı Tanıtım Gecesi"

Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçim süreci son hızıyla devam ediyor. MHP Körfez İlçe Başkanlığı tarafından bugün saat 19.00'da Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanlığı Meclis Üyesi Aday Adaylığı Tanıtım Gecesi programı gerçekleştirildi.

ADAYLAR TANITILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez'de 23 meclis üyesi aday adayı tanıtıldı. Sırasıyla, Yunus Kandal, Volkan Özmen, Vahit Eryılmaz, Vahap Aykut, Özbay, Uğur Akdemir, Sema Çakırca, Sezer Tarık Bekiroğlu, Resul Perktaş, Olcay Şevket Kara, Nejmi Çınar, Mustafa Kürşad Kara, Mehmet Gümüş, Kadriye Bayraktar, Hüsna Çelik, Hüseyin Kaçmaz, Hasan Atakan Şatır, Ferhat Ferhatoğlu, Ali Kemal Şirin, Ali Kaşkaş, Ali İncesu Ahmet Topuz, Abdülkadir Karasu, olarak coşkulu programla tanıtıldı.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN"

Programda söz alan MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, "Bugün aday adaylarımızın günü çok kıymetli 23 tane aday adayımızı bugün size tanıtacağız. Toplumun her kesiminden adaylarımızla birlikte bugün sizlere onların hem siyasi geçmişlerini hem de onların kendi kişisel geçmişlerinden bahsedeceğiz. Körfez kamuoyuna sesleniyorum. Gece gündüz demeden Körfez'i gezdik, herkesi davet etmeye çalıştık. Bunun sonucunda güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı olarak seçimlerinde eminim seçimi Cumhur ittifakı kazanacak." ifadelerini kullandı.

"ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN"

MHP İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu yaptığı konuşmasında, "Çalışacak makam ve mevki gözetmeden yılmadan yıkılmadan, yorulmadan mücadele ederek alnımızın akıyla, devletimize ve milletimize hizmet edeceğiz. Mecliss üyesi aday adayı kıymetli ülküdaşlarımızın yollarına açık olsun niyetlere hayır olsun, Allah yar ve yardımcıları olsun. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim" dedi.

"SİZLERE İNANCIM SONSUZDUR"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Sekreteri Yağız Öztürk Günen, "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Türkiye başlattığı hamlerle tamamlayacağı yeni atılımlarıyla yükselme kararlılığını sürdürecektir. Bu bağlamda yaklaşan yerel seçimler ayrı bir öneme sahiptir. Cumhur
ittifakının başarısının genelde olduğu gibi yerelde de sizlere inancım sonsuzdur. Bundan sonraki yerel seçimler sürecinde de sarsılmaz birini azimle ve en yüksek verimlikle çalışacaklarından hiçbir şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑