Güncel

Körfez'in çehresi 1,5 milyarlık yatırımla değişiyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Ortak hedefimiz daha güzel bir Körfez. Bunun için de 7/24 çalışıyoruz. 3 yılda biz, Büyükşehir Belediyemiz ve kamu kurumlarımız ile birlikte Körfez'de 1,5 milyar TL’lik yatırım için kazma vurduk " dedi.

15 Kasım 2022 Saat: 12:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 271 kez okunmuştur

Körfezin çehresi 1,5 milyarlık yatırımla değişiyor
Körfez'in çehresi 1,5 milyarlık yatırımla değişiyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yarımca Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. Başkan Söğüt’e ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Özdemir, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı. Güne esnafla birlikte kahvaltı yaparak başlayan Başkan Söğüt, daha sonra iş yerlerini gezerek kolaylıklar diledi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Esnafla sohbetinde her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Söğüt, “İşte bugün belediye olarak sizin karşınızdayız. Müdürlerimiz de burada. Ne isteğiniz, eksik gördüğünüz ne varsa bizlere iletin” dedi. Daha güzel bir Körfez için gece gündüz demeden çalıştıklarını da belirten Başkan Söğüt, “Site başkanımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Esnafımızın taleplerini o da bize iletiyor.Bizler de atacağımız her adımı esnafımızla paylaşıyoruz” dedi.

DAHA GÜÇLÜ BİR KÖRFEZ

“Belirli aralıklarla da sizleri ziyaret ediyor, hasbıhalde bulunuyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Esnafı güçlü olan bir şehir daha güçlü olur, yarınlara daha güvenle bakar. Dünyadaki ekonomik daralma ülkemizi de etkiledi. Esnafımızın rahat nefes alabilmesi için de hükümetimiz gerekli adımları attı, atmayı da sürdürüyor. Bizler de bu noktada Körfez Belediyesi olarak üstümüze düşen ve varsa yapma gayretinde olduk.

7/24 ÇALIŞIYORUZ

Ortak hedefimiz daha güzel bir Körfez. Bunun için de 7/24 çalışıyoruz. 3 yılda biz, Büyükşehir Belediyemiz ve kamu kurumlarımız ile birlikte Körfez’de 1,5 milyar TL’lik yatırım için kazma vuruldu. Ve bunların büyük çoğunluğu tamamlandı. Yeter mi; Tabiki de hayır. Yapacağımız projeler var. Yarımca ve Tütünçiftlik’e kent meydanı kazandırıyoruz. Yarımca’da çalışmalar başladı, Tütünçiftlik’te de ihale süreci tamamlandı.

ULAŞIMDA ÜÇ ÖNEMLİ PROJE

Üç önemli ulaşım projesini hayata geçiriyoruz. Yukarı Hereke ile Dilovası arasındaki İMES bağlantı yolu önemliydi. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalar başladı. Yine Kaşkaldere Bağlantı Yolunu da hayata geçiriyoruz. Körfez Kent bölgesinde D-100’den direk bağlantı sağlamış olacağız. İlimtepe yolunun 2. Etabı için de ihale tamamlanır tamamlanmaz çalışmalar başlayacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑