Asayiş

Korkunç kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Kars’ta kar yağışı, sis ve buzlanma nedeniyle 1 kamyon ve 2 yolcu otobüsünün karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Yaşamını yitiren diğer şahsın da kimliği belli oldu

5 Ocak 2024 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 98 kez okunmuştur

Korkunç kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu!
Korkunç kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği, 5-6-7 Ocak’ta Kars Sarıkamış’ta gerçekleştirilecek anma için Kocaeli'de ikamet edenlerin bulunduğu üç otobüs ile yola çıktı. Bugün başlayacak olan anma etkinliklerine Gebze- Darıca- Çayırova ve Derince’den çok sayıda kişi dün akşam yola çıktı. Bir tur firmasından kiralanan üç otobüs aynı anda hareket etti. Son olarak Derince’den de vatandaşları alan kafile, bugün öğle saatlerinde anma etkinliklerinde olacaktı. Ancak saat 07.45 sıralarında Derince  Belediye personeli şoför Ömer Urağ’ın kullandığı otobüs, Sarıkamış ilçesi Mescitli köyü yakınlarında kar yüzünden kayganlaşan yolda TIR'a, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Bir başka yolcu otobüsü de kayarak önündeki otobüse çarptı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve   sağlık ekipleri sevk edildi.

BABA ÖLDÜ

Araçta sıkışan otobüs şoförü, ekipler tarafından kurtarıldı. Kazada Derince Belediye personeli olan ve belediyenin tahsis ettiği otobüsü kullanan 38 yaşındaki Ömer Urağ ile Çayırova'da oturan ve geziye katılan 53 yaşındaki Faruk Akbulak yaşamlarını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren ve tekstil işiyle uğrayan Faruk Akbulak’ın geziye kızı Beyzanur Akbulak ile oğlu Yusuf Sami Akbulak ile katıldığı ortaya çıktı. Babalarının öldüğünü gören iki çocuk  olay yerinde sinir krizi geçirdi. İki çocuk da ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑