Asayiş

Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı

Körfez Kuzey Mahallesinde bulunan kırcı kuyumculuk isimli iş yerinin yanındaki duvarı kırarak içeri giren 2 kişi iş yerinden bir miktar altın alarak olay yerinden kaçmıştı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından İstanbul’da yakalanarak gözaltına al

12 Mart 2021 Saat: 16:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 572 kez okunmuştur

Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı
Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zirifoğlu Caddesinde bulunan Sarnıçhan İş Merkezi'nin yanındaki Kırcı Kuyumculuk, 16 Şubat gecesi kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyulmuştu. Kuyumcu dükkanının yan tarafında boş olan ve daha önce pastane olarak işletilen yerden duvarı kırarak kuyumcu dükkanına giren iki kişi kuyumcunun altınlarını çalmaya başladığı esnada iş yerinin alarmı çalması sonucu panikle altınları alarak olay yerinden kaçtı.

 

Alarm firmasının ihbarı üzerine İlimtepe Mahallesi'nde ikamet eden kuyumcu dükkanının sahibi Ahmet Kırcı'ya bildirdi. Kırcı, iş yerinden kamerayı incelediğinde iki kişinin dükkanı soyduğunu fark ederek durumu hemen polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde şüphelilerin kuyumcuyu soymak için çok sayıda makine, sinyal kesici jammer, kırıcı, kesici gibi aletlerle duvarı kırarak içeri girdikleri belirlendi. Olay yerindeki kameraları inceleyen polis ekipleri şüphelilerin daha önce de benzer yöntemlerle İstanbul’da kuyumcu soygunlarına karışan şüpheliler olduğunu tespit etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑