Spor

Maç Sonu 1-1

Trendyol 1.Ligi’nde Kocaelispor 22. hafta mücadelesinde Boluspor’a konuk oldu. 3 puanı hedefleyen Kocaelispor, 1-1’lik skorla maçtan berabere ayrıldı.

11 Şubat 2024 Saat: 19:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 78 kez okunmuştur

Maç Sonu 1-1
Maç Sonu 1-1

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kocaelispor, 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz karşılamaya hızlı başladı. 4. dakikada sağ kanattan Barış-Şeydayev ikilisinin getirdiği topta ceza alanı içerisinde topla buluşan Beridze'nin şutu direkte patladı. Uzaklaştıralan topu Vukovic tekrar Beridze ile buluşturdu. Topu bu kez filelere gönderen Beridze temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyması beklenen Kocaelispor, oyunun kontrolünü Boluspor'a kaptırdı. Özellikle orta alanda büyük üstünlük kuran ev sahibi ekip, 32'de Posmac ile skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda girdiği pozisyonda etkili olan Kocaelispor, aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda Boluspor üstün bir oyun ortaya koymaya devam ederken, Kocaelispor rakibinin oyununa karşılık vermekte büyük zorluk yaşadı. Rakip kaleye gidemeyen ve kalesinde birçok pozisyon veren yeşil-siyahlılar, Göztepe'nin kazandığı haftada 3 puan parolası ile çıktığı kritik maçtan 1 puanı zor kurtardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑