Siyaset

MHP İl Başkanı Demirbaş: "Divanda 2 ismin görevi değişti"

Divan değişikliği sebebini açıklayan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Teşkilat Başkanımız Dursun Ali Furuncu’nun yerine İlhan Yaşar, Seçim İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcımız Semih Türeyen’in yerine de İbrahim Çakıroğlu getirilmiştir " dedi.

1 Haziran 2023 Saat: 11:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 454 kez okunmuştur

MHP İl Başkanı Demirbaş: Divanda 2 ismin görevi değişti
MHP İl Başkanı Demirbaş: "Divanda 2 ismin görevi değişti"

MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, geçtiğimiz hafta yapılan yönetim kurulu toplantısı ile divanda görevli 2 ismin değiştiğini açıkladı. Seçim süreci boyunca çalışan partililerinin yorulduğunu söyleyen Demirbaş, Teşkilat Başkanlığı’na İlhan Yaşar’ın, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na ise İbrahim Çakıroğlu’nun getirildiğini ifade etti.

SEÇİM SÜRECİNDE ÇOK YORULDULAR 

Demirbaş açıklamasında, “Divanda değişiklik yaptık ve bu değişiklik yeni değil geçen hafta yaptığımız Yönetim Kurulu Toplantısı’nda almış olduğumuz kararla yaptığımız bir görev değişikliğiydi. Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Semih Türeyen’di yerine İbrahim Çakıroğlu getirildi. Teşkilat Başkanı Furuncu’nun yerine İlhan Yaşar’ı getirdik, divanda değişiklik yapmış olduk. Bu arkadaşlarımız seçim süreci boyunca çok çalıştılar ve yoruldular. Biz de kadroyu dinamik tutmak için yeniledik ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑