Siyaset

MHP KOCAELİ SAHADA

MHP Kocaeli İl Teşkilatı Milletvekili Saffet Sancaklı ile İzmit esnafını ziyaret etti. Program kapsamında konuşan Milletvekili Sancaklı, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste ki sandalye sayısını arttıracağız” dedi.

24 Ocak 2023 Saat: 15:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 181 kez okunmuştur

MHP KOCAELİ SAHADA
MHP KOCAELİ SAHADA

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatı İzmit çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette halkın olumlu tepkisini alan MHP esnafa Türk Bayrağı dağıttı. Ziyarete MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

“GENEL BAŞKANIMIZ STARTI VERDİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim gününü açıklamasının ardından Kocaeli teşkilatlarının seçim çalışmaları hakkında konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Sayın cumhurbaşkanı açıkladı. Kısmet olursa 14 mayısta seçim olacak. Milliyetçi Hareket Partisi olarak alanlardayız zaten. Bölge bölge başladık. Geçen hafta Kızılcahamam kampında Genel Başkanımız startı o gün verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde zaten tamamen alana indi. Her geçen gün tempo artacak tabi. Kocaeli teşkilatları da maşallah her gün her ilçede programı var. Bizde vakit buldukça katılmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum ”ifadelerine yer verdi.

“MECLİSTEKİ SANDALYE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Kocaeli’nin seçim hedefleri hakkında konuşan Sancaklı,” Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelinde iki hedefi var. Kocaeli içinde aynı şey. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanımızı daha yükseklere çıkarmak. İkincisi ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste ki sandalye sayısını arttırmak. Bu da zaten birinci sırada Kocaeli geliyor. İnşallah bu seçimde arttıracağız” dedi.

“VATANDAŞ MHP’Yİ SOKAKTA İSTİYOR”

Halkın partiye olan ilgisi hakkında da konuşan Sancaklı şu ifadelere yer verdi: “Halkın teveccühü çok iyi. Millet şöyle söylüyor. Biz en krizli zamanda da sokaktaydık. Milliyetçi Hareket Partisi’ni alanda gördüğümüz zaman biz kendimizi daha iyi hissediyoruz. Lütfen sokaktan ayrılmayın diyorlar. Bizde milletimizin dediğine uyuyoruz. Hep sokaktayız.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑