Siyaset

MHP Kocaeli'de Metin Ceylan krizi

Bazı basın organlarında çıkan haberler sonrası istifa etmek zorunda kalan Kocaeli MHP teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcısı Metin Ceylan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşandı.

19 Aralık 2023 Saat: 16:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 80 kez okunmuştur

MHP Kocaelide Metin Ceylan krizi
MHP Kocaeli'de Metin Ceylan krizi

Konuşulan kulis bilgilerine göre, Genel merkez yöneticilerinin Metin Ceylan ile ilgili haberlerin asılsız ve yalan olduğunu tespit ettiği, uzun yıllar partiye hizmet vermiş yöneticilerini bu yalan haberlerle harcamayacaklarına karar verdikleri öne sürüldü.

GÖREVE İADEMİ EDİLECEK?

Kulislerde dolaşan diğer bilgilere göre, MHP Genel Merkez yöneticilerinin, Metin Ceylan'ın istifasını kabul etmeyerek, aynı göreve tekrar iade etme kararı aldığı fakat İl başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın bu duruma karşı durduğu iddia ediliyor. İl başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın Ceylan’ı Seçim koordinasyon merkezi (SKM) başkanlığında görevlendirmek istediği iddia edildi.

MERAK KONUSU

Parti içinde yüksek sesle konuşulan bu durum sonrası Metin Ceylan’ın Genel merkezin talimatlarına uygun şekilde eski görevine iade mi edileceği yoksa İl başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın istediği şekilde SKM Başkanımı olacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑