Eğitim Konusunda Her Türlü İş Birliğine Hazırız

26 Temmuz 2021 Saat: 11:45
Eğitim Konusunda Her Türlü İş Birliğine Hazırız
DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimini ağırlayan KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, “Şu anda bütün enerjimizi Eğitim Çalıştayı’na vermiş durumdayız. Eğitim konusunda gençlerimiz için her türlü iş birliğine hazırız” dedi

Körfez ilçede özellikle eğitim alanında yaptığı destek çalışmaları ile bilinen ve ilçe siyasetinin tanınmış simalarından olan Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanı Tugay Polat’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığında teşkilat başkanlığı görevi de devam eden Polat, geçtiğimiz günlerde Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe yönetimini ağırladı.

 

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Derneğin Tütünçiftlik Petrolcüler İş Hanı’nda bulunan merkezinde gerçekleşen ziyarette DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Gerçekleşen buluşma sırasında konuk başkan Bozkurt, yeni dernek başkanı Tugay Polat’ı seçilmesi dolayısıyla başarılar diledi ve eğitim alanında yapılacak her çalışma için kendisine destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

 

“ÇALIŞTAY DÜZENLEYECEĞİZ”

Ev sahibi olarak DEVA Partili Orhan Bozkurt ve yönetimi ile yakından ilgilenen KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ise, “Eğitim konusunda projelerimizi yakın zamanda hayata geçireceğiz. Hazırlık aşamasında olduğumuz büyük bir Eğitim Çalıştayı planlıyoruz. Şu aşamada bütün enerjimizi bu noktaya vermiş durumdayız. Körfez ilçemiz özelinde eğitim alanında yapılacak her çalışmada yeni iş birliklerine de açığız” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1