İzmit Sanat Akademisi’nin açılışı 21 Ekim’e ertelendi

19 Ekim 2021 Saat: 13:33
İzmit Sanat Akademisi’nin açılışı 21 Ekim’e ertelendi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde kente yeni bir değer katacak olan İzmit Sanat Akademisi’nin açılışı, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin CHP Genel Merkez’de ani gelişen programı sebebiyle 21

İzmit Belediyesi, kente değer katacak olan İzmit Sanat Akademi’ni hizmete açıyor. Bir gün ertelenen program 21 Ekim Perşembe günü saat 17.30'da CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin katılımıyla gerçekleşecek. Daha önce 20 Ekim'de gerçekleşeceği açıklanan program Böke’nin Genel Merkez’de ani gelişen programı nedeniyle bir gün ertelendi.

 

BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

Sosyal belediyeciliği benimseyen ve toplumun her kesimine hitap eden projeleri bir bir hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Perşembe günü İzmit Sanat Akademisi'ni hayata geçiriyor. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak No 7/101 adresindeki İzmit Belediyesi Sanat Akademisi 21 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da açılacak. Sanat Akademisi’nde Dans, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama-Tiyatro bölümlerinde toplamda bin öğrenci eğitim alacak.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1