Körfez’de başarı ödüllendirildi

17 Eylül 2022 Saat: 13:58
Körfez’de başarı ödüllendirildi
Körfez Belediyesi, başarıyı desteklemek ve teşvik etmek adına ilçemizde LGS’de ve YKS’de başarılı olan toplam 90 öğrenciyi ödüllendirdi.

Körfez Belediyesi, ilçede ikamet eden YKS ve LGS’de derece elde eden öğrencileri ödüllendirdi. Ödül töreni Tütünçiftlik Kültür Merkez’inde gerçekleştirildi. Törene Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler ile aileleri de katıldı.

BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ

Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Başarılı öğrencileri desteklemek, ödüllendirmek adına geçtiğimiz meclis toplantısında bu kararı almıştık. Geleceğimiz olan gençlerimizin bu başarısını öncelikle alkışlıyorum. Çok çalıştınız, en iyi şekilde hazırlanarak başarıya ulaştınız. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Bu elde ettiğiniz başarının hem lise hem de üniversite hayatınızda da devam edeceğine eminim Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Geleceğimiz sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da öğrencileri tek tek tebrik ederek, “Sizlerin başarısı diğer öğrencilerimiz için de örnek. Eminim bundan sonraki eğitim hayatınızda da çok çalışarak başarınızı sürdüreceksiniz” dedi. Protokol üyelerinin konuşmasının ardından başarılı öğrencilere tek tek ödülleri takdim edildi.

90 ÖĞRENCİYE ALTIN VERİLDİ

Yüzdelik dilim sıralamasına göre; LGS’de birinci olan öğrenciye tam, ikinci olan öğrenciye yarım, üçüncü olan öğrenciye çeyrek altın, yüzdelik dilim sıralamasına göre 4. olan öğrenciden itibaren ilk 50’ye giren öğrencilere de gram altın ile ödüllendirildi.YKS sınavı içinde; sözel, sayısal, eşit ağırlık ve yabancı dil bölümlerinin her birinde ayrı ayrı birinci olanlara tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere çeyrek altın, 4-5-6-7-8-9 ve 10. olan öğrencilere de gram altın verildi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1