Maç Sonu 1-1

11 Şubat 2024 Saat: 19:43
Maç Sonu 1-1
Trendyol 1.Ligi’nde Kocaelispor 22. hafta mücadelesinde Boluspor’a konuk oldu. 3 puanı hedefleyen Kocaelispor, 1-1’lik skorla maçtan berabere ayrıldı.

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kocaelispor, 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz karşılamaya hızlı başladı. 4. dakikada sağ kanattan Barış-Şeydayev ikilisinin getirdiği topta ceza alanı içerisinde topla buluşan Beridze'nin şutu direkte patladı. Uzaklaştıralan topu Vukovic tekrar Beridze ile buluşturdu. Topu bu kez filelere gönderen Beridze temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyması beklenen Kocaelispor, oyunun kontrolünü Boluspor'a kaptırdı. Özellikle orta alanda büyük üstünlük kuran ev sahibi ekip, 32'de Posmac ile skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda girdiği pozisyonda etkili olan Kocaelispor, aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda Boluspor üstün bir oyun ortaya koymaya devam ederken, Kocaelispor rakibinin oyununa karşılık vermekte büyük zorluk yaşadı. Rakip kaleye gidemeyen ve kalesinde birçok pozisyon veren yeşil-siyahlılar, Göztepe'nin kazandığı haftada 3 puan parolası ile çıktığı kritik maçtan 1 puanı zor kurtardı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1