Soner Öztürk My Hane’ye ortak oldu

24 Ekim 2021 Saat: 03:46
Soner Öztürk My Hane’ye ortak oldu
İzmit’te eğlence sektörü dendiğinde geniş bir kesim tarafından tanınan, sahibi olduğu "Corner Bar" ile İzmit'te adından uzunca süre bahsettiren Mesut Korkmaz, My Hane’ye ortak aldı.

Kurucusu ve işletmecisi olduğu My Hane ile tekrar İzmit’lilerin kalbini fetih eden Mesut Korkmaz, Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan’ Soner Öztürk’ü My Hane’ye ortak aldı.

SÜRPRİZ SANATÇILAR VE MÜZİKAL ŞOVLAR

Et ve meze türlerinin bol olduğu zengin mutfağı ile ilgi çeken, sürpriz sanatçılar ve müzikal şovlar ile ziyaretçilerinin, DJ'ler 80'li ve 90'lı yılların sanatçıları ile gönlünü fetih eden restourantta, Kocaeli spor’lu taraftarların yakından tanıdığı isim olan Soner Öztürk ortak oldu. Gerçeklerştirilen röportaj’da Öztürk “tüm halkımızı özveri ile misafir ettiğimiz mekanımıza bekliyoruz. Biz Bu mekânların düzgün ve Ailelerin rahat gelebileceği tarzda olabilmesi için gayret ediyoruz. Ben bu tür mekan ve mekanların oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Burası 2 yıldır doluluk oranı ile artarak

devam eden bir işletme Biz Kocaeli İzmit’in  menfaati için güzel mekânların insanlara layık olduğunu ifade ederek bunların gelişmesini sağlamak için elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz”.dedi

CEYLAN KOYNAT GELİYOR

İzmit'in en işlek bölgelerinden birinde yer alan Ömerağa mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi 76-G adresinde bulunan  zengin mutfağı ile sevilen lezzetlere sahip olan My Hane restourant  müzikleriyle,  misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor, NCity Otopark'ının hemen yanında bulunan  otopark sıkıntısı yaşamayacağınız İzmit'te eğlence dediğiniz zaman akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olan My Hane'de bu hafta sahne’de orkestrası ile sevilen sanatçı Ceylan Koynat yer alacak.

               

Rezervasyon 0539 523 1414

@myhane.sahne 

 

Uğur MAYA

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1