Siyaset

Muharrem Tutuş, Belsa'nın önünde karanfil dağıttı

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, saha ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Tutuş, vatandaşlara karanfil dağıttı

7 Şubat 2024 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 62 kez okunmuştur

Muharrem Tutuş, Belsanın önünde karanfil dağıttı
Muharrem Tutuş, Belsa'nın önünde karanfil dağıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) programları kapsamında saha çalışmalarına devam eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un ilk durağı İzmit şehir merkezi esnafları oldu. Belsa Plaza bölgesi, İnönü caddesi ve Fethiye Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Muharrem Tutuş’a AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Milliyetçi Hareketçi Partisi (MHP) İzmit Belediye Meclisi Başkan Vekili Engin Duymaz, Büyük Birlik Partisi ( BBP ) İzmit İlçe Başkanı Batıkan Mehmet Akbal, SKM Başkanı Fatih Özcan, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

İLGİ ODASI OLDU 

Gerçekleştirilen ziyaret programında Başkan Adayı Muharrem Tutuş ve partililer, vatandaşlara karanfil dağıttı. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Adayı Muharrem Tutuş’a gösterilen ilgi yoğun oldu. Sıcak ve içten tavırlarıyla vatandaşlarla kucaklaşan Tutuş’un özellikle gençlerle kurduğu samimi diyaloglar büyük beğeni topladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑