Siyaset

Murat Nuri Demirbaş; “Bu zafer 85 milyonun zaferidir”

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 28 Mayıs seçimlerinin ardından yapmış olduğu değerlendirmede, “Bu zafer 85 milyonun zaferidir. Bu zafer, Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir” dedi.

29 Mayıs 2023 Saat: 17:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 172 kez okunmuştur

Murat Nuri Demirbaş; “Bu zafer 85 milyonun zaferidir”
Murat Nuri Demirbaş; “Bu zafer 85 milyonun zaferidir”

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için  bir kez daha sandık başına gitti.  Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip  Erdoğan aldığı yüzde 52,16 oy ile yeniden cumhurbaşkanı seçilerek 13’üncü cumhurbaşkanı oldu. 28 Mayıs seçimleri hakkında değerlendirme yapan MHP  Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz gün gerçekleşen 28 Mayıs Seçimleri ile kazanan sadece Cumhur İttifakı olmamıştır. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, “Bundan sonra gelecek Türk asrıdır. 85 milyonun tüm vatandaşları kazanmıştır. Bugün kucaklaşma barışma ve muhabbet kazanmıştır.” Bu zafer 85 milyonun zaferidir. Bu zafer, Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir.

28 Mayıs seçimleri terör örgütlerine, yurtdışı oyunlarına, FETÖ’cülere atılan bir Osmanlı tokadı olarak tarihe geçmiştir. Türkiye ülküsünün tescillendiği 28 Mayıs seçimlerinde, özverili çalışmaları ile sürece katkı sunan tüm Kocaeli teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Cumhur İttifakı olarak Kocaeli’de 28 Mayıs’ı zafer ile taçlandıran tüm ittifak paydaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑