Siyaset

Murteza Özün meclis üyeliği için yola çıktı

İYİ Parti Körfez'de seçim tarihi yaklaştıkça belediye meclis üyesi aday adayları da başvuru yapmaya ve dosya teslim etmeye devam ediyorlar.

30 Aralık 2023 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 87 kez okunmuştur

Murteza Özün meclis üyeliği için yola çıktı
Murteza Özün meclis üyeliği için yola çıktı

 Körfez'in sevilen isimlerinden ve esnaflarından olan Murteza Özün’de meclis üyeliği için yola çıktı ve aday adaylık dosyasını teslim etti. Geçmiş dönemde de MHP’den Milletvekili adayı olan ve İYİ Parti kurulduktan sonra da ilçe yönetiminde görev alan Murteza Özün, gelecek vadeden siyasilerden. Kongre dönemlerinde ilçe başkanlığı için de adı geçen Murteza Özün, İlçe Başkanı Mehmet Candemir’in yanında yer almış, partinin yükselişinde önemli rol oynamıştı.

MUTLULUK DUYDU 

Aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Candemir’e teslim eden Murteza Özün, ilçede yapılması gereken hizmetlerin sağlanması için görev almaya hazır olduğunu söyledi. Mehmet Candemir, tecrübeli siyasetçi Murteza Özün’ün bu kararı almasına sevindiklerini ve kendisini meclis üyesi olarak görmek istediklerini söyledi. Dosya teslimi sırasında Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’da yer aldı ve yanında yer alan ekibin güçlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑