Güncel

‘Nasreddin Hoca’ eğlendirirken öğretti

Körfez Belediyesi, ‘Nasreddin Hoca’ adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu. Etkinliğin konukları ise Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.

19 Mayıs 2022 Saat: 15:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 173 kez okunmuştur

‘Nasreddin Hoca’ eğlendirirken öğretti
‘Nasreddin Hoca’ eğlendirirken öğretti

Körfez Belediyesi, ilçede kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenleyen Körfez Belediyesi, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte minikleri Nasreddin Hoca ile buluşturdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Nasreddin Hoca Tatilde’ tiyatro oyununda çocuklar hem eğlendi hem de öğrendi.

BOL BOL KAHKAHA SESLERİ
“Nasreddin Hoca Tatilde” tiyatro etkinliğinin konukları ise Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki gösteride çocuklar doyası eğlenirken, okul yönetimi de Körfez Belediyesi’ne düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, “Körfez Belediyesi olarak şehrimizde farklı yaş gruplarına hitap eden çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑