Siyaset

Nusret Acur istifaları değerlendirdi! “Bir yere gideceklerdir”

Körfez Belediyesi İYİ Parti meclis üyelerinin istifası hakkında konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, “Gittikleri yerlerde umarım başarılı olurlar. Böyle bir şey olacağını zaten bekliyorduk, bizim için sürpriz olmadı” dedi.

6 Aralık 2023 Saat: 11:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 153 kez okunmuştur

Nusret Acur istifaları değerlendirdi! “Bir yere gideceklerdir”
Nusret Acur istifaları değerlendirdi! “Bir yere gideceklerdir”

İYİ  Parti Körfez Belediye  Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’na tepkili olan  meclis üyeleri Körfez Belediyesi  İYİ Parti Gurup odasında bir araya geldi. Fevzi Canbaz, Ender Oğuz, Arif Ersoy, eski il başkan yardımcısı Güner Çiçekli, partisinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

“SÜREÇ YANLIŞ DEĞİLDİ”

İstifaları değerlendiren  İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur “İstifa eden arkadaşlarımızın hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Gittikleri yerlerde umarım başarılı olurlar. Böyle bir şey olacağını zaten bekliyorduk, bizim için sürpriz olmadı. Biz kapalı kapılar arkasından hiçbir şey yapmadık ve bizim kapımız ardına kadar açık, bunları en iyi onlar biliyor. Bizim aday adaylarımız belliydi ve ilçe ile görüşülüp bir karara bağlandı. İstifa eden arkadaşlar illa ittifak yapalım diye direttiler ama bunun muhatabı genel merkez. Genel merkez böyle bir karar aldı ve bizde bunu uyguladık. Süreç kesinlikle yanlış yönetilmedi, bahse konu olan kişiler bunu zaten bir ay önceden biliyorlardı. Ben tekrar istifa eden arkadaşların gittikleri yerlerde başarılı olmalarını istemekteyim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑