Siyaset

ÖRGÜT ADINA AÇIKLAMA YAPMA YETKİSİ YOKTUR

CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun bir diğer CHP’li Meclis Üyesi Yelda Pişkin’in açıklamalarına tepki göstererek “ Yelda Pişkin’de benim gibi meclis üyesidir. Kendisi de örgüt adına açıklama yapma yetkisine sahip değildir “ dedi.

25 Nisan 2021 Saat: 19:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 928 kez okunmuştur

ÖRGÜT ADINA AÇIKLAMA YAPMA YETKİSİ YOKTUR
ÖRGÜT ADINA AÇIKLAMA YAPMA YETKİSİ YOKTUR

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yelda Pişkin hakkında yer alan habere açıklama yapmış, yaptığı açıklamasında ise bir diğer CHP’li Meclis Üyesi Erkan Uygun’un grubunu bilgilendirmediği ve söz konusu ÇED toplantısı öncesi sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalarla oluşturduğu kamuoyunun şahsi açıklamaları olduğunu ve bunun içerisine örgütün katılmaması gerektiği ifadelerinde bulunmuştu.

SÖYLEMİ VE TUTUMU ŞAHSIMI ÜZDÜ

CHP’li Meclis Üyesi Yelda Pişkin açıklamalarında başka bir pencere açarak CHP’li bir diğer Meclis Üyesi Erkan Uygun’u hedef alması, partililerin tepkisine neden oldu. Uygun açıklama yaparak Yelda Pişkin’e tepki gösterdi. Erkan Uygun yaptığı açıklamada “ Bizler 180 bin nüfuslu ilçenin seçilmiş temsilcileriyiz. Sülfürik asit fabrikası ilçede yaşayan vatandaşların sağlığını artarak tehdit etmeye devam edecekti. Meclis üyemiz Yelda hanım da benim gibi, burada yaşayan vatandaşların seçtiği meclis üyesidir. Örgüt adına açıklama yapma yetkisine sahip değildir. Oluşturduğumuz kamuoyu üzerine buradaki ÇED toplantısının yapılmamasına engel olunmuştur. Bu aslında ilçemiz için bir başarıdır. Fakat bunları konuşmak yerine grup arkadaşını suçlar ifadelerle tutum sergilemesini olumsuz buldum. Kendisinin aynı dava içerisinde bulunan arkadaşlarıyla böyle bir  tartışmaların içerisinde değil, 180 bin kişinin yaşadığı Körfez İlçe’nin geleceği ile alakalı tartışmalarda aynı anda ses yükseltmesini beklerdim. Maalesef bu tutumu şahsımı üzdü” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑