Güncel

Peker ve Özmen’in Ankara ziyareti

MHP’li meclis üyelerinden Ertam Peker ve Volkan Özmen geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezinde Genel Başkan yardımcılarını ziyaret etti.

1 Kasım 2022 Saat: 13:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 342 kez okunmuştur

Peker ve Özmen’in Ankara ziyareti
Peker ve Özmen’in Ankara ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ertam Peker, Körfez Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Özmen geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek bir takım temaslarda bulundu. MHP Genel Merkezine de giden Peker ve Özmen, Genel başkan yardımcılarını ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası Ertam Peker “ Kocaeli ve Körfez siyasetinden, genel siyasete kadar birçok hususta genel başkan yardımcılarımızın tutmuş olduğu ışık bizleri aydınlattı. Genel merkez ziyaretimiz bizlere ayrıca bir enerji yükledi. Bu enerjiyle milletimize Cumhur İttifakını daha iyi anlatıp, daha çok hizmet ederek, vatandaşlarımızın dertlerini her zamanki gibi dertlerimiz bileceğiz “ dedi.

Ayarlarımıza Geri Dönelim

Ankara ziyareti sonrası MHP Genel Merkezi ziyaretini “ Ayarlarımıza geri dönelim, biraz huzur bulalım “ sözlerine yer vererek şahsi sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan MHP’li Meclis Üyesi Volkan Özmen “ Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilmiş meclis üyesi olarak, yerelde milletimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıların yanı sıra birçok sorunu genel başkan yardımcılarımıza ilettik. Bu vesile ile EYT yasasının yıl sonuna kadar meclis gündemine gelerek, meclisten geçirileceği müjdesini aldık. Cumhur ittifakı ve 2023 seçimlerinin ülkemiz için önemini bir kez daha iliklerimize kadar hissettik. Genel Merkezin atmosferini solumak bizleri fazlasıyla motive etti “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑