Siyaset

Şahin Talus: Hedefimiz 13'de 13 yapmak

AK Parti Kocaeli, 'Birim Başkanları Toplantısı' bu sabah Antik Kapı Restorant'ta gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kocaeli İl Başlanı Şahin Talus, "31 Mart seçimlerinde hedefimizi söylemiştik. 13'de 13 yapmak. Aslında bu hedefe çok yakınız. Biliyo

16 Aralık 2023 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 64 kez okunmuştur

Şahin Talus: Hedefimiz 13de 13 yapmak
Şahin Talus: Hedefimiz 13'de 13 yapmak

Bugün saat 10:00'da AK Parti Kocaeli, 'Birim Başkanları Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıyı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yönetti. Toplantıya  AK Parti İlçe Başkanları ve birim başkanları katılım sağladı.

Toplantı başında Talus açılış konuşması yaptı.

"RAKİPLERİMİZİ GÖZ UCUYLA TAKİP EDECEĞİZ"

Açılış konuşması yapan Talus," Seçim demokrasinin bayramıdır. Yine bir seçim dönemindeyiz, yine safları sıkılaştırdık. Bizim denizimiz Türkiye sevdasıdır, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz bu davaya layık olmak bu davayı seyrettirmek, yani Cumhurbaşkanımıza eşlik etmek hepimiz için eşsiz bir tarih, hamdolsun. Bana nasip oldu ve sizlerle bu yolu inmekten büyük gurur duyuyorum. Sizlere saygı duyuyorum. Seçim aynı zamanda tercih demek vatandaşın önünde seçenek bulunması demektir. 31 Mart seçimlerinde vatandaşın önünde çıkacaklar. Onlar da kendi kartlarına hazırlanacaklardır. Rakiplerimizin kendi havası tarzı önemlidir. Tabii ki takip edeceğiz. Ama biz kendi gündemimizden kopmayacağız. O gündem hizmet ve siyaset gündemleri, o gündem memleketin, milletin, şehrin ülkeyi, coğrafyayı kaldırma gündemidir. Sizden rakiplerimizi sadece göz ucuyla takip etmenizi istiyorum. Bütün varlığınızla bizim gündemimize yoğunlaşın. Bizim polemikle kavga ile, siyasi politikasyonlarla işimiz yok. Bundan sonra da olmayacak, bizi oraya çekmek isteyenlere lütfen izin vermeyin.

"BİR BELEDİYE DAHA ALDIĞIMIZDA 13'DE 13 OLACAĞIZ

31 Mart seçimlerinde hedefimizi söylemiştik. 13'de 13 yapmak. Aslında bu hedefe çok yakınız. Biliyorsunuzdur bir belediyemiz kaldı. Yani biz belediyemizi de aldığımızda 13'de 13 yapacağız. Her ilçede amacımız kendi rekorumuzu kırmak. Bunu yapabilir miyiz? Bunu yaparsa AK Parti yapar, bunu yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Bunu adım gibi biliyorum. Özellikle aday adaylık sürecinde gösterdiğiniz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

"NEREDEYSE BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ VAATLERİNİN YÜZDE YÜZÜNÜ TAMAMLADI"

 Tüm belediye başkanlarımız icraatlarını anlattı. Tüm teşkilat mensubu olarak tüm icraatları aslında bilmemiz lazım. Neler yapıldı, neler yapılıyor? Baktığımız zaman 5 yıldaki seçim beyannamelerindekilerin neredeyse bütün belediye başkanlarımız yüzde yüzünü tamamladı. Halkla yatırımlar yapıldı" dedi.

kaynak: Son Kocaeli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑