Spor

Sakaryaspor’a ceza yağmuru: 245 bin lira!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantının ardından Sakaryaspor’a, Kocaelispor maçı kapsamında büyük ceza kesti

28 Aralık 2023 Saat: 23:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 82 kez okunmuştur

Sakaryaspor’a ceza yağmuru: 245 bin lira!
Sakaryaspor’a ceza yağmuru: 245 bin lira!

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor sezonun ilk yarısının son maçında Sakaryaspor’a konuk olmuştu. Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım taraftarları ve yöneticilerinin ihlallerini görmezden gelmeyen disiplin kurulundan ceza üstüne ceza yağdı.

2 MAÇ SEYİRCİSİZ

Sakaryaspor’a taraftarların neden olduğu saha olayları kapsamında 2 resmi müsabakada kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 112 bin lira para cezası verdi. Öte yandan saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Doğu Alt 114 ve Batı Alt 134’ye yer alan taraftarlara 2 maçlık kart bloke cezası verildi.

TOPLAM 245 BİN 200 LİRA CEZA

Çirkin ve Kötü Tezahurat, Akreditasyon Sisteminin işletilmemesi, saha aydınlatılmasının sağlanamaması, statüye aykırılık, izinsiz drone kullanma gibi gerekçelerden ihtar cezası alan Sakaryaspor, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 24 bin lira, usulsüz seyirci alımından 109 bin 200 lira para cezası da aldı. Saha olayları dahil edildiğinde alınan toplam para cezası 245 bin 200 lira oldu.

BAŞKAN VE İDARECİLERE İHTAR

Öte yandan kulüp başkanı Cumhur Genç, idareci Serkan Kocasakal ve Cem Kapankaya, akredite edilmediği alanlarda bulundukları için ihtar cezası aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑