Siyaset

Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu galibiyet konuşması yaptı…

Seçim sonuçları ile ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaybettiği seçim ile ilgili adeta zafer konuşması yaptı. Kılıçdaroğlu, “Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız” dedi.

29 Mayıs 2023 Saat: 12:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 125 kez okunmuştur

Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu galibiyet konuşması yaptı…
Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu galibiyet konuşması yaptı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından demokrasi mücadelesini sürmeye destek isteyerek "Sizin hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim etmedim." dedi. Öte yandan kendisine oy veren 25 milyon seçmene seslenen Kılıçdaroğlu, "Vatandaşımı dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor buradayız." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Sevgili halkım, hakkınıızn yenmesine müsade edemezdim etmedim. Eziyetlere haksız hukuksuz adaletsiz bir düzene susup dilsiz şeytan olamazdım. Evlatlarımız işsiz hayata tutunmaya çalışırken sizin hakkınızın yenmesine müzdade edemezdim etmedim.

Her gün her şeye zam gelirken benim halkımın belinin bükülmesine gönlüm razı gelemezdim gelmedim. Her zaman hakkınız hukukunuz için bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele vermeye devam ettim.

Demokrasi mücadelesi sürdürmeye destek verin. Devletin bütün imkanları bir siyasi partinin ayakları altına serildi. Bilin ki benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen çok büyük sıkıntılardır. Şu andan itibaren bana oy veren 25 milyon vatandaşımı dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor buradayız."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑