Güncel

Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'dan şehit ailesine ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Şehit Piyade Er Gökhan Hüseyinoğlu 'nun baba ocağı ziyaret ederek gönül köprüsü oluşturdu.

20 Ocak 2024 Saat: 18:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 65 kez okunmuştur

Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuzdan şehit ailesine ziyaret
Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'dan şehit ailesine ziyaret

Ailelerle birebir görüşerek yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile çözüm odaklı çalışmalara öncülük eden bu anlamlı proje ile devletimizin ilgi, sevgi , destek ve şefkatine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla hemhal olmaya, gönül köprüleri kurmaya, aziz Türk milletinin önemli hasletlerinden olan yardımlaşma ve dayanışma duygusunu yaşatmaya devam ediyor.

"SİZLERE HİZMET ETMEK GÖREVİMİZDİR"

Darıca'da gerçekleştirilen ziyarette Yavuz Çifti ilk olarak; Şehidimiz Piyade Er Gökhan Hüseyinoğlu’nun baba ocağına misafir oldular. Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, hayır dualarını aldılar. Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan şehidimizin ailesi, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑