Ekonomi

Sigaraya büyük zam kapıda

Yılbaşından bu yana sigaraya gelen art arda zamlara yenisi ekleniyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, maliyetler nedeniyle sigaraya 3 liralık bir zam geleceğini duyurdu. Dündar, “Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular”

24 Mayıs 2023 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 161 kez okunmuştur

Sigaraya büyük zam kapıda
Sigaraya büyük zam kapıda

Son dönemdeki zam furyasından en çok etkilenen grup olan sigaraya yeni zam yolda.Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, “Maliyetlerden dolayı 3 liralık bir zam gelecek. Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular” dedi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Sigara firmalarının 14 Mayıs seçimlerinden bir hafta önce bakkal ve tekel bayilere sigara satışını durdurduğunu belirten Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, “Maliyetlerden dolayı 3 liralık bir zam gelecek. Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular. Biz tüketicilerle karşı karşıya geliyoruz. Stokçu konumuna düşüyoruz. Firmalardan bu uygulamaya derhal son vermelerini talep ediyoruz. Şu anda hâlâ ne zaman sigara dağıtımının başlayacağını söylemiyorlar bize. Biz kamuya toplu şekilde şikâyetimizi bildirdik. Değerli tüketiciler bizler stokçu değiliz satacak ürün bulmakta sorun yaşıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑