Siyaset

Sinan Barış Kaya dosyasını teslim etti

AK Parti Körfez İlçe teşkilatında Körfez Belediye Başkanlığı aday adaylığı tüm hızıyla devam etti. 22 Kasım’ın son başvuru tarihi olarak açıklanmasından sonra bugün peş peşe dosya teslimleri yapıldı.

23 Kasım 2023 Saat: 11:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 127 kez okunmuştur

Sinan Barış Kaya dosyasını teslim etti
Sinan Barış Kaya dosyasını teslim etti

Körfez Belediyesi Meclis üyesi Avukat Sinan Barış Kaya son günde gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra aday adaylık kararını verdi. Sinan Barış Kaya dosyasını hazırladıktan sonra kalabalık destekçi gurubu ile birlikte teşkilata gelip dosyasını İlçe Başkanı Nurettin Okudan’a teslim etti.

"BAŞVURU YAPMAYA KARAR VERDİM"

İlçe Başkanı Nurettin Okutan, peş peşe gelen aday adaylık başvuruları sonrasında çok mutlu olduklarını ve yeni yüzyıl için birlikte hareket edecekleri etmek isteyen arkadaşlarının dosyalarını memnuniyetle aldıklarını söyleyerek, “Ülkemiz ve Körfez için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Dosyasını iki küçük kızı ve eşi ile birlikte teslim eden Sinan Barış Kaya, Körfez’i yüzyılın Türkiyesi’ne taşımak için hizmet vermek istediğini belirterek, “Bu ekibin içinde yer almak ve yüzyılın Türkiyesi için çalışmak amacıyla başvurumu yapmaya karar verdim. Bugün yanımda yer alan dernek başkanlarına, aileme, partili arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

"MESLEKTAŞLARI HAZIR BULUNDU"

Dosya teslimi sırasında ilçede faaliyette bulunan Kars yöresini temsil eden vakıf ve dernek başkanları, yöneticileri ve Sinan Barış Kaya’nın meslektaşları da hazır bulundular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑