Siyaset

Solmaz ve Başboğa’dan Açıklama

CHP Körfez İlçe Başkanı Solmaz ve DEM Parti Eski İlçe Başkanı Başboğa “ sadece ittifak noktasında “ bir görüşmemiz oldu.

12 Şubat 2024 Saat: 11:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 284 kez okunmuştur

Solmaz ve Başboğa’dan Açıklama
Solmaz ve Başboğa’dan Açıklama

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz’ın geçtiğimiz hafta yanında bulunan iki partili ile DEM Partisi Körfez İlçe Örgütüne ziyarette bulunduğunu ve bu ziyarette eski ilçe Başkanı Seracettin Başboğa’ya aday çıkarın telkininde bulunduğu iddialarına her iki başkandan açıklama geldi.

SADECE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDUM

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz günlerde kongre yapan DEM Partisi’ne iki yönetici arkadaşımla birlikte hayırlı olsun demek için nezaket ziyarettin de bulundum. Bu ziyarette eski İlçe Başkanı Seracettin Başboğa’da vardı. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettikten sonra Körfez İlçe’de ittifak yapabilmek için konuşma gerçekleşti. Benim farklı bir siyasi partiye giderek aday çıkarın demem mantık dışıdır. Burada kirli bir oyunun bir parçası yapılmaya çalışılıyorum. Ben Körfez’de kaybeden bir ilçe başkanı değil, Körfez Belediyesini kazanmış bir ilçe başkanı olmak istiyor ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “ ifadelerinde bulundu.

İTTİFAK YAPMAK İSTEDİKLERİNİ İFADE ETTİLER

İddiaların bir diğer tarafı olan DEM Parti Körfez İlçe eski Başkanı Seracettin Başboğa  ise yaptığı açıklamada; “ CHP İlçe Başkanı Gülseren Solmaz bizleri beraberindeki iki arkadaşıyla birlikte partimizde ziyarette bulundu. Bu ziyarette bizlere Körfez ilçe de seçim kazanmak için ittifak yapmak istediğini ifade etti. Ancak bizim seçmenimiz ittifak istemiyor. Böyle bir ittifaka bizim karar vermeyeceğimiz gibi şu aşamada da mümkün olmadığını ifade ettik. İttifaka halkımız sıcak bakmadığından dolayı da her yerde DEM Parti olarak  aday çıkardığımızı belirttik. Aynı zamanda ben partim ve komisyon tarafından Körfez Belediye Başkan adayı gösterilmişim. Bu iddia CHP İlçe Başkanı Gülseren Solmaz kadar beni de zor durma düşürmüştür. Biz birilerinin istekleri üzerine değil, sadece tabanımızın isteklerine karşılık olarak her yerde aday çıkarma kararı aldık “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑