Spor

Tanque, Sakarya maçına yetişti

Kocaelispor yöneticisi Veli Başkurt, Bandırma maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Douglas Tanque'nin cezasının 1 maça düşürüldüğünü duyurdu.

19 Aralık 2023 Saat: 11:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 82 kez okunmuştur

Tanque, Sakarya maçına yetişti
Tanque, Sakarya maçına yetişti

Kocaelispor’un golcü futbolcusu Tanque, Bandırma maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza almıştı. Kararın ardından Kocaelispor yönetimi Tanque için Tahkim Kurulu’na itiraz da bulundu. Toplanan kurul, takdiri indirime gitti ve Brezilyalı futbolcunun cezası 1 maça indirildi. Kararı ise Kocaelispor yöneticisi Veli Başkurt sosyal medyadan duyurdu. Öte yandan bu karar ile Kocaelisporlu futbolcu Tanque Sakaryaspor maçında oynayabilecek.

TFF'nin tahkim kararı ile ilgili açıklaması şöyle:

"Kocaelispor Kulübü’nün futbolcusu Douglas Willian Da Silva Souza ile ilgili, PFDK'nın 14.12.2023 tarih ve E. 2023-2024/551 - K. 2023-2024/692 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Kocaelispor Kulübü futbolcusu Douglas Willian Da Silva Souza 'nın rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca verilen 2 resmi müsabakadan men cezasının; FDT’nin 13. maddesi uyarınca takdiren 1/2 oranında indirilerek sonuç cezanın 1 resmi müsabakadan men cezası biçiminde PFDK kararının düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile, Karar verilmiştir."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑