Spor

Taşköprü Yağlı Güreşlerine Gölcük Damgası

Gölcük Belediyespor’un başarılı Başpehlivanları Yıldıray Akın ve Nedim Gürel, Körfez Belediyesi’nin düzenlediği 47.Taşkörü Yağlı Güreşleri'nde fırtına gibi estiler.

27 Eylül 2021 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 518 kez okunmuştur

Taşköprü Yağlı Güreşlerine Gölcük Damgası
Taşköprü Yağlı Güreşlerine Gölcük Damgası

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de başpehlivanlarını Körfez’de de yalnız bırakmazken, güreşlerin tamamını takip edip, onlara moral verdi.

YILDIRAY İKİ İSMAİL’İ DE YENDİ

Başpehlivan Yıldıray Akın, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz’ü yenen genç yetenek Mustafa Taş’ı yendi. Yarı finalde ise Kırıkpınar’da başpehlivanlıklar kazanmış, survivor şampiyonu İsmail Balaban’ı yenerek finale yükseldi. Finalde de bu yıl Kırıkpınar’da 2.olan ve form grafiğini her geçen gün arttıran İsmail Koç’u yenerek şampiyon oldu. Yıldıray’ın şampiyonluğu sahada ve Gölcük’te büyük coşkuyla karşılandı. Gölcük Belediyespor’un başarılı başpehlivanı Nedim Gürel ise 3.olarak kürsü yaptı. Yıldıray Akın ve Nedim Gürel’i de ilk tebrik eden Başkan Sezer oldu.

GÖLCÜK’ÜN GURURU BAŞPEHLİVANLARIMIZ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Körfez Belediyesi 47.Taşköprü Yağlı Güreşleri'nde, Gölcük Belediyespor Başpehlivanlarımız; Yıldıray Akın zorlu rakiplerini yenerek şampiyon, Nedim Gürel de 3.oldu. Gölcük'ün gururu Başpehlivanlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑