Siyaset

TUNA; “Zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürdüler”

Körfez Belediyesi’nin meclisi, Cumhur İttifakı’ndan meclis üyelerinin gelmemesi nedeniyle toplantı iptal edilmişti. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna açıklama yaparak, “Zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürdüler” dedi.

10 Mayıs 2022 Saat: 13:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 446 kez okunmuştur

TUNA; “Zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürdüler”
TUNA; “Zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürdüler”

Körfez Belediyesi’nin Mayıs Ayı meclis toplantısı, Cumhur İttifakı’ndan gelmeyen meclis üyelerinin bulunması nedeniyle 17 olması gereken toplantı yeter sayı sağlanamadığı için iptal edildi. Otoparktan sanayi alanına çevrilen belediyenin arsası ve beraberindeki diğer arsaların satışının görüşüleceği Körfez’de kritik meclis Cumhur İttifakı üyelerinin gelmemesi nedeniyle yarın yeniden toplanacak.

İptal edilen toplantı ile ilgili açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Zaruri durumu siyasi bir şova dönüştürdüler” dedi. Tuna açıklamasında, Aylık meclis toplantılarından önceki haftanın son iş günü meclis gündemi parti kurullarında tartışılır ve üzerinde mutabık kalınan maddeler oy birliğiyle kabul edilir. 6 Mayıs Cuma günü söz konusu meclis gündemleri, Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda gündeme alınmış ve sanayi yatırımları kapsamında geliştirilecek bölgeye yönelik proje gündemi, haklı ve uygun görülmüştür” denildi.

“MUHALEFETİN TOPLANTIYI İPTAL ETME GİBİ BİR GÜCÜ YOK”

Cumhur İttifakı meclis üyelerinin birkaçının, geçerli zaruri gerekçelerle toplantıya katılamadığını ifade eden Tuna, “Zaruri nedenlerden dolayı toplantıya katılamayacağını önceden bildiren arkadaşlarımızın durumu, muhalefet partisi üyeleri tarafından fırsata çevrilmeye çalışılmaktadır. Nitekim mevcut meclis dağılımı gereği muhalefet partilerinin toplantıyı iptal etme gibi bir gücü ve argümanı yoktur. İttifakımız ve partimiz hakkında yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Körfez’in yararını savunan gündem yarın yeniden masaya yatırılacak, toplanan meclis nihayetinde, Körfez halkının kazanması sağlanacaktır. Cumhur İttifakı işbirliği ve bu birlikten doğan güçle, hizmet etmeye devam edecektir.” diye belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑