Siyaset

Türkkan, yine şaşırtmadı!!!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yine ve yeni bir küfür vakası ile yeniden gündem oldu. Türkkan , sosyal medya hesabında bir kullanıcıya “ Piç! Veledi zina! Utanmaz” gibi ağır kelimeler kullandı.

22 Ocak 2024 Saat: 12:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 77 kez okunmuştur

Türkkan, yine şaşırtmadı!!!
Türkkan, yine şaşırtmadı!!!

Sosyal medyayı hesabını aktif kullananan ve daha öncede kendisine yorum yapanlara ağır kelimeler sarf eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve iş insanı Lütfü Türkkan, kendisinin yapmış olduğu bir paylaşımın altına, bir kullanıcı tarafından yapılan hatırlatmayı görünce öfkelendi. Haydar Battal isimli hesap sahibi tarafından “Şehit bacısına küfredip hala konuşuyor musun?” şeklinde yapılan paylaşımız görünce ağza alınmayacak kelimelerle karşılık verdi.

O KÜFÜRÜ SANA YEDİRENE KADAR

Haydar Battal'ın yazdığı yoruma öfkelenen Türkkan, “Ensarda götürdükleri senin bacın değil miydi utanmaz. Ona ses çıkarmadın, rıza gösterdin” diye yazdı. Aynı vatandaş “Ona da gösterdim sana da gösteriyorum. Ve göstermeye devam edeceğim o küfürü sana yedirene kadar” deyince Türkkan, daha da çileden çıktı.

KARŞILIKLI YAZIŞTILAR

“Veledi zina, bu hesaptan sağa sola laf yetiştirmekten milletin anana avradına küfür etmesinden hoşnut oluyorsun.” Vatandaş bu ağır küfür ve hakaret karşısında “Senden ala veled-i zina mı olur lütfü!” diye yazınca, Türkkan yine küfür etti, şunu yazdı: “Bak nasıl hoşuna gidiyor milletin küfür etmesi. Herkes sana küfür etsin diye ona böyle laf yetiştiriyorsun işte görüyorum o küfürde seni rahatlatıyor piç.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑