Güncel

“Ülkemizin Geleceğine İz Bırakacaklar”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yetenekli bireylerin ilkokul çağlarından lise mezuniyetine kadar eğitimlerden faydalandığı Körfez Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

8 Ekim 2021 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 295 kez okunmuştur

“Ülkemizin Geleceğine İz Bırakacaklar”
“Ülkemizin Geleceğine İz Bırakacaklar”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Körfez Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen ve bu dönem eğitime başlayan okulda incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Bu okulun ilçemizde olması gerçekten çocuklarımız için büyük şans. 55 öğrencimiz eğitim görüyor. Burada yetişecek çocuklar ülkemizin geleceğine iz bırakacak; geleceğin Selçuk Bayraktar’ları ve Aziz Sancar’ları olacak” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN TEMİNATI

Çocuklarımız sadece kitabı değil; araştırma yapmayı, robotik kodlamayı, resim yapmayı, her türlü bilimin, sanatın ve etkinliğin olduğu alanda bulunarak gelecekleri için bir şeyler yapmayı hedef edinecek. Buradaki çocuklarımızın Türkiye'nin geleceğine ve nitelikli insan kaynağına gün be gün güç katacağını, kendilerini de bütünsel olarak geliştireceklerini çok iyi biliyorum ve inanıyorum.

 

PIRLANTA GİBİ NESİL

Türkiye artık eski Türkiye değil. Özellikle son yıllarda ülkemizde başlatılan Milli Teknoloji Hamlesi de hamdolsun meyvesini vermeye başladı. Çocuklarımız da bu konuda oldukça istekli. Bu merkezde yetişecek çocuklar geleceği dizayn edecek, bilim üretecek, yeteneklerini gün yüzüne çıkaracak ve ülkemizin, şehrimizin geleceğine iz bırakacak bireyler olacak ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑