Asayiş

Valilikten açıklama geldi

Kocaeli Kartepe İlçesinde kurulu Tezcan Galveniz Fabrikası'nda kayıt altına alınan ve geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan görüntülerle ilgili, Kocaeli Valiliği yazılı bir açıklamada bulundu.

5 Ocak 2024 Saat: 16:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 79 kez okunmuştur

Valilikten açıklama geldi
Valilikten açıklama geldi

Tezcan Galveniz Fabrikası'nda 3 yıl önce kayıt altına alındığı öğrenilen ve işverenin personeline hakaret edip kağıtları fırlattığı görüntülerin basın organlarında yayınlanması sonrası, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kocaeli Valiliği ise konu ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

MÜFETTİŞ RAPOR HAZIRLIYOR

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı. “Bilim, Sanayi ve Teknoloji kenti olan ilimizde işveren, çalışan ve sendikalar arasında çıkan uyuşmazlık ve olumsuzluklara Valilik olarak gerekli hassasiyetin gösterilmediği, bu gibi durumlara Devlet vakarına uygun bir şekilde çözüme yönelik arabuluculuğun yapıldığı kamuoyunun malumudur. Özellikle son günlerde basın ve sosyal medya ortamlarında yer alan ve işveren ile çalışan arasında yaşanan olaydan dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca inceleme yapılması yönünde Valiliğimizce talepte bulunulmuş ve bu talebimize istinaden inceleme yapmak üzere müfettiş görevlendirilmiştir.

Görevlendirilen Müfettişlerce bahse konu olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, düzenlenen rapor doğrultusunda gerekli iş ve işlem işlemler yapılacaktır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑