Güncel

Vatandaşlarımızın Sorunlarına Bire Bir Dokunuyoruz

İYİ Partinin çiçeği burnundaki Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, “ Körfez’in herhangi bölgesinde her an üye stantlarımızı görebilirsiniz. Biz stantlarımızda sadece üye değil, bölge sakinlerinin sorunlarına da bire bir dokunmuş oluyoruz.

21 Temmuz 2022 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 398 kez okunmuştur

Vatandaşlarımızın Sorunlarına Bire Bir Dokunuyoruz
Vatandaşlarımızın Sorunlarına Bire Bir Dokunuyoruz

İYİ Pati Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve ilçe yönetimi sokaklara indi. İlçenin yoğun bölgelerine stant kuran İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı, partilerine üye kazandırmanın dışında bölge sakinlerinin sorunlarını da dinliyor. İlçe Başkanı Mehmet Candemir “ Partimizin stantlarında bizler sadece üye çalışması yapmıyoruz. Partilimiz olsun veya olmasın, stantlarımızı kurduğumuz bölge sakinlerinin aynı zamanda sorunlarına dinliyoruz. Rapor halinde Körfez Belediyesi Meclis gurup başkanımıza iletiyoruz. Böylece o bölge sakinlerinin tümüne dokunmuş oluyoruz. Biz iyi niyetin olduğu her sahnede varız.

KÖRFEZ’İ İYİ GÜNLER BEKLİYOR

Vatandaşın olumsuz ekonomik şartlardan olayı ezildiğini dile getiren Başkan Mehmet Candemir “ Genelde olduğu gibi yerelde ki bazı sorunlarda vatandaşlarımızı yorduğunu görebiliyoruz. 20 yıllık iktidar yorgunluğu sadece siyaseti değil, sokakta ki vatandaşı da yorduğunu anlıyoruz. Bu tabi bizim üye çalışmalarımıza ve vatandaşlarımızın, Genel Başkanımızın yanı sıra partimize göstermiş oldukları teveccühten de anlaşılıyor. Hem genelde, hem yerelde doğacak güneşle birlikte, milletimizi iyi günlerin beklediğine inanıyorum “ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑