Siyaset

Veli Yıldız: Tren kaçtıktan sonra peşinden koşmanın anlamı olmaz

2024 yerel seçimlere 3 ay gibi kısa süre kaldı. Siyasi partilerde halen daha belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday arayışları devam ediyor. Belirsizlik nedeniyle siyasi partilerde bu güne kadar hiç yaşanmamış oranda meclis üyesi aday adayla

19 Aralık 2023 Saat: 10:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 116 kez okunmuştur

Veli Yıldız: Tren kaçtıktan sonra peşinden koşmanın anlamı olmaz
Veli Yıldız: Tren kaçtıktan sonra peşinden koşmanın anlamı olmaz

Seçim konuşmalarının başladığı günden bu yana sürekli çatı adayın çok önemli olduğunu vurgulayan Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, bir an önce net adımların atılması gerektiğini ifade etti. Veli Yıldız, “iktidarın içinde bulunduğu zor durum, yaşanan ekonomik kriz, hayat mücadelesi veren halk seçimi belirleyecek önemli unsurlar. İyi çalışan, halkın beğeneceği isimleri sandığa koyan siyasi parti, ittifaklar belediye başkanlığını ve meclis çoğunluğunu alır. Sabah namazıyla, yağmur çamur demeden sahaya iniyorum. Halk kararını vermiş ve genel seçimde alınmayan mesajı yerel seçimde vermeye hazırlanıyor. Yalnızca güvenilir isimler ve projeleri bekliyor. Muhalefet partilerine daha önce de çağrıda bulundum. Tren istasyondan ayrıldıktan sonra peşinden koşmanın anlamı olmaz. Bir an önce gerekli birlik ve beraberlik sağlanmalı ve seçim kazanılmalıdır” dedi. 

"HERKES KAZANMAYA ODAKLANMALIDIR"

Veli Yıldız, seçim sahasının eksiğinin halkın arasından ayrılmayan, mutlu günlerinde ve acı günlerinde yanlarında olan, belediyecilik ve yönetim adına güven veren isimler olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Muhalefetin elinde bu malzeme var. Herkes kişisel hırsını, kızgınlığını unutup, yalnızca kazanmaya odaklanmalıdır. Ben bu anlamda üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde, ilçeyi halkla beraber yönetmeye davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑